Access Bars sessie

Hoe werkt de methode Access Bars®?

 

Waarom Access Bars®?
Rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lichaam met Access Bars®! Access Bars® is een eenvoudige manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ en is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading opgeslagen van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad. Door deze specifieke punten met lichte aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc. Een Bars sessie Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt.

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet. Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken. Wat wordt opgelost en opgeruimd, voel, zie en ervaar je terug in meer ruimte en gemak in jouw leven. Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Access Bars® is voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd én in het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan: vermindering van angst, verdriet, depressie, slaapverbetering, ADHD en ADD, maag- en darmklachten, enz. Voor zwangeren is Access Bars® ook een veilige methode. Het werkt goed bij diverse ongemakken tijdens de zwangerschap. En vaak verloopt de bevalling korter en met meer gemak. Access Bars® is goed in te zetten bij baby’s, kinderen en jongeren, met zeer goede resultaten op diverse gebieden. Van huilbaby, slaapproblemen, leerproblemen, ADHD, tot situaties rondom stress, ziekte, operatie, examens, enz. Bij kinderen werkt de behandeling snel dus is de behandeling korter dan bij volwassenen.

Deze behandeling is ook in de Avond te boeken.