Galactic Orb Activatie

De Galactic Orb is een energie-bol die je na de éénmalige “inwijding/afstemming” krijgt doorgegeven en je daarna de mogelijkheid geeft om zelf verschillende Orbs te creëren voor elk specifiek doel voor jezelf en voor anderen. Orbs zijn intelligente energiebollen die je met je eigen intentie kunt maken of beter gezegd creëren en je altijd zullen helpen als je dat verzoekt. Ze kunnen ons bij staan in ons dagelijks leven, ons energetisch werk en diverse situaties in ons leven, omdat je ook zelf creaties kan maken zijn de mogelijkheden eigenlijk niet samen te vatten. Je eigen creativiteit is de grens van de mogelijkheden. Besef wel dat de Galactic Orb ook zijn beperkingen kent en niet in materiele zin gebruikt kan worden, zoals veel geld verdienen e.d.
De Galactic Orb zal standaard boven je hoofd geplaatst worden en zal je lichaam verzadigen met zijn krachtige energie en voedt tevens de chakras.

De super gevoelige mensen die al heel lang met energie werken kunnen meer ervaren maar de meesten ervaren een gevoel van vredigheid en rust. Sommigen voelen een lichte tintelende sensatie boven hun hoofd en zelfs in hun handen.
Je hoeft de Galactic Orb niet echt te sturen of instructies te geven, het blijft 24 uur per dag boven je hoofd zweven en geeft je constant levensenergie. Het is echt een bron van energie die je daarnaast ook automatisch beschermd voor alle negatieve energieen om je heen.

Je kan wel instructies geven als je dat wilt. Het is heel eenvoudig, vertel in je eigen woorden wat je wilt wat het moet doen en het zal je intentie automatisch volgen.

Voorbeelden:

• Galactic Orb, reinig al mijn chakra’s, één voor één.

• Galactic Orb, laad dit voorwerp, water, hanger of ander item, op met je energie/kracht.  Na een halve minuut is het voorwerp opgeladen.

• Galactic Orb, reinig deze kamer van alle negatieve energieen.

• Als je bezig bent om iemand te healen, dan kan de Galactic Orb je ook daarbij helpen, zeg gewoon wat het moet doen en het gebeurt echt.

• Galactic Orb, geef (naam client) de levenskracht die hij/zij nu nodig heeft.

• Galactic Orb, reinig alle chakra’s van (naam client), één voor één.

Dit zijn maar enkele voorbeelden waarvoor je de Galactic Orb kan inzetten.

Wanneer het klaar is zal de Orb vanzelf terugkeren naar zijn positie boven je hoofd of je moet wat anders hebben gevraagd.

Na de Activatie van jouw Persoonlijke Galactic Orb leer je ook om voor anderen een Orb te creeeren. Je ontvangt na de Activatie een kort naslagwerk.